Opgeslagen locaties gebruiken in Takeout Tools
Lees hoe Opgeslagen locaties verwerkte plaatsen bewaart in de browser die je gebruikt, en hoe je die records opnieuw opent, exporteert of verwijdert.
December 9, 2025
ā¢2 min read
Opgeslagen locaties bewaart verwerkte plaatsen in de browser die je gebruikt. Het is een lokale geschiedenis voor die browser en dat apparaat, geen archief dat met een account wordt gesynchroniseerd.
Wat Opgeslagen locaties bewaart
Wanneer een plaats is verwerkt, bewaart Takeout Tools het resulterende record lokaal met de URL als cachesleutel. In Opgeslagen locaties kun je deze records opnieuw openen, selecteren voor export of verwijderen.
De pagina verschijnt in de zijbalk zodra er op dit apparaat minstens een record is opgeslagen.
Verwerkte plaatsen opnieuw gebruiken
Als je een bestand uploadt met een plaats die al in deze browser is opgeslagen, kan Takeout Tools het lokale record opnieuw gebruiken in plaats van de plaats opnieuw te verwerken. Dit helpt wanneer je later in dezelfde browser verderwerkt.
De cache is lokaal voor de browser. Gebruik deze niet als reservekopie en reken er niet op om records tussen browsers of apparaten te verplaatsen. Exporteer een bestand als je een afzonderlijke kopie nodig hebt.
Records exporteren en verwijderen
- Open Opgeslagen locaties vanuit de zijbalk.
- Selecteer de records waarmee je wilt werken.
- Gebruik de beschikbare exportknop om de selectie te downloaden, of verwijder de geselecteerde records uit de lokale geschiedenis.
Verwijderen haalt een record weg uit Opgeslagen locaties in die browser. Je kunt ook een afzonderlijk record uit de tabel verwijderen.